Om FCSI

Idé til virkelighed

For mere end 25 år siden fik indehaveren af FCSI, Karl Erik Molbech, en idé til at kunne løse gylleproblemer i landbruget. I dag har han udviklet tredje generation af gylleadditivet Active NS, der sælges over hele verden.

Udover at kan tilbyde et særdeles effektivt gylleadditiv, har FCSI også realiseret målsætnigen om, at produktet samtidigt skal være en prisbillig løsning for landmændene.

Et stærkt gyllekoncept

FCSI har på baggrund af mange års erfaring lanceret Active Slurry Management konceptet, som er udviklet med henblik på at give alle landmænd mulighed for at opnå optimal gyllehåndtering til lavest mulig pris, samt opfylde de miljømæssige lovkrav, der stilles fra myndighederne.

Værdigrundlag

Vore værdinormer synliggøres bl.a. ved at vise respekt for mennesker, miljø og økonomi, hvor alle bliver vindere.

Produktgaranti

Når Active NS anvendes korrekt i henhold til brugsanvisningen, giver FCSI garanti for, at produktet giver dokumenteret effekt i henhold til FORCE Technologys Akkrediteret rapport nr. 114-28344

Kunden i centrum

Vi tilbyder et stærkt gyllekoncept, der tager hensyn til dyrevelfærd og produktionsresultater. På denne baggrund er FCSI er en troværdig, kompetent og viljestærk samarbejdspartner, der har samme målsætning som vore kunder: At give landbruget værditilvækst, hvor service og kvalitet er det grundlæggende fundament.

Active NS - en lille del i din virksomhed - en stor del af resultatet.